Εκστρατεία οικονομικής στήριξης της Δρασης του 1ου Πρότυπου Εθελοντικού Κέντρου Α.Μ.Ε.Α.Ι. στη Νάουσα της Πάρου

Αγαπητοί φίλοι,
η επιχείρηση διαμονής και εστίασης ‘Μαργαρίτα”, που βρίσκεται στον Αμπελά της Πάρου, έχοντας συναίσθηση της κοινωνικής ανταποδοτικIMG_4744ότητας που μια επιχείρηση οφείλει να έχει προς τον τόπο της και γνωρίζοντας την επί χρόνια και με αυταπάρνηση προσφορά, τοσο του Δ.Σ όσο και των εθελοντών του κέντρου Α.Μ.Ε.Α.Ι, ξεκινά αυτό το μήνα εκστρατεία με σκοπό την παροχή οικονομικής αρωγής στο κέντρο. Πρωταγωνιστής αυτής της ενέργειας κοινωνικής ευθύνης η μασκότ μας, η «Μαργαρίτα», ένα αξιολάτρευτο λούτρινο αρκουδάκι, το οποίο διατίθεται προς πώληση και το σύνολο των κερδών θα δοθεί εξ ολοκλήρου στο κέντρο Α.Μ.Ε.Α.Ι.
Στο τέλος της εκστρατείας μας, τον Οκτώβριο του 2016, θα ανακοινωθεί δημοσίως το ποσό των χρημάτων συγκεντρώθηκε και με μεγάλο ενθουσιασμό θα το αποδώσουμε στο κέντρο.
Με έντονο το συναίσθημα κοινωνικής προσφοράς, με γνώση των δυσκολιών που βιώνει η κοινωνία μας και με μεγάλη χαρά η επιχείρηση «Margarita’s Studios» προβαίνει με δική της πρωτοβουλία σ’αυτή την κίνηση ευελπιστώντας ότι θα γίνει η αφορμή κινητοποίησης κι άλλων φορέων του τόπου μας,  θα βάλει το δικό της λιθαράκι στο θεάρεστο έργο του κέντρου και θα προσφέρει ένα μικρό μαξιλαράκι ασφάλειας και ελπίδας.
Κάθε αρκουδάκι, έχει ειδικά δημιουργηθεί από εγκεκριμένη ελληνική εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών, σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας για τα παιδιά. Ενώνουμε τα χέρια με τους φιλοξενούμενους μας και πιστεύουμε ότι μαζί θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη διαφορά.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η “Μαργαρίτα» ζούσε σε μια σπηλιά στην καρδιά του νησιού της Πάρου και απο φέτος το Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο, θα βρίσκεται μαζί μας στον Αμπελά.
Αγαπά το μέλι, όσο αγαπά τις αγκαλιές και η αξιολάτρευτη παρουσία της θα κάνει τις καλοκαιρινές σας διακοπές αξέχαστες.
Ακόμα κι αν δεν μένετε μαζί μας, είστε περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να αγοράσετε το αρκουδάκι μας και να στηρίξετε την εκστρατεία μας.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ καλέστε +30 2284052362 ή στο email info@margaritastudios.com
Ευχόμαστε κι ελπίζουμε ότι η δράση μας αυτή θα έχει την προσδοκώμενη ανταπόκριση από τους επισκέπτες και φίλους μας και τα αρκουδάκια μας θα ταξιδέψουν σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, βοηθώντας το αξιοθαύμαστο έργο του κέντρου Α.Μ.Ε.Α.Ι .
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση
Με εκτίμηση,
Στέλλα ❤
Στέλλα Φυρογένη Αντιπαριώτη 
Margarita Studios & Restaurant 
Αμπελάς , Πάρος 
Advertisements

Ετικέτες: , , , , , , , , ,

About Margarita studios

Looking for unforgettable holidays? Looking for a small Greek heaven? Looking for that perfect place? Look close, you will find it here! Discover Margarita!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Life is Suite

It's the Greek friend that everyone would love to have.

Margarita is not just a hotel

It's the Greek friend that everyone would love to have.

Stratos Antipariotis

singer-songwriter-performer

Αρέσει σε %d bloggers: